onsdag 15 juni 2016

OMX30 - inför torsdag

OMX30 - reagerar upp efter en fullbordad våg sekvens från 1385 till 1270, nu är bara frågan om 1270 är en tertiärtrend a för vidare rekyl upp eller om det finns ytterligare en 3 vågors sekvens ned under 1247 innan T(a) är inne. Än mer intressant om US ska göra 5 vågor ned, för vidare nedgångar eller om 2064 ska hålla för en 3 vågors sekvens och då mer sannolikt med nya ATH ? viktigt för den medel långa trenden.

Lycka till,


8 kommentarer:

 1. Hur kommer vågorna ser ut vid:

  1) om OMX idag inte bryter 1270 stödet? blir det rekyl uppåt även om man har Brexit blåsar i nacken på världsbörsen

  2) om OMX bryter 1270 -> hur ser vägen ner till 1250/1247?

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Hej Saint,

  1) Det är ju frågan - personligen utgår jag från tidigare mönster, som är det mest vanliga att det repeteras, om inte det uppenbarligen bryts, så har det som utgångspunkt, alltså fortsatta rel. kraftiga rekyler upp.
  2) Dock när väl kraften slagit till i trendriktningen, i detta fall ned, så tenderar flockbeteendet hos oss människor att överdriva rörelsen (ned) och då kan tidigare mönster brytas till ett mer aggressivt (impuls ned).

  Det jag gör är att utgå från att mönstret ska repeteras, men försöker identifiera de kortare rörelserna på indikationer att det ska växla tempo för att om möjligt följa det istället. Hittills ser jag enbart att mönstret repeteras, ingen växling (än)./roasan

  SvaraRadera
 4. Tycker det är stökigt just nu. Det abrupta a-b kom på dåliga siffror i USA + stängt på nationaldagen vilket gör att den ser mer abrupt ut än vad det var. USA står och väger. Sen är mitt intryck att den riktiga impulsen började tre dagar före grexit blåstes upp i nyheterna etc, har varit ganska road att efter typ en veckas nedgång börjar folk försöka förklara den med Brexit när stocken på dag hade signalerat redan runt 31:e någonting.
  Samtidigt stökar USA, och man kunde riktigt se hur Stockholm följde S&P i slutet idag. Kan ju vara v som kom in på 2053 idag, men fattar ärligt talat inte riktigt vad som händer där just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar vara många cykler i olika tidsperspektiv som sammanfaller vilket skapar många alternativa räkningar. Kan vara klokt att avvakta lite för att mer tydligt se vilken cykel som är starkast./roasan

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Jupp, klev ur i onsdags.

   Radera