tisdag 25 juli 2017

OMX30 - inför onsdag

Fortsatt korrektivt mönster, vilket indikerar lägre botten för sekundärtrends 4:an.

Likartat för DAX.

Lycka till,


3 kommentarer:

  1. Hej Roasan
    Mina indikatorer säger att det snart är dags att gå lång i DAX samt OMXS30 men vad jag inte får ihop är att det känns som en sättning på 5 - 10% är nära förestående i US. Med ditt synsätt om att OMXS30 bottnar snart, hur får du ihop det med Ny topp i Sverige från dessa nivåer? Då borde ju SP, RUT, DJA etc. också fortsätta uppåt ?
    Mvh Curre

    SvaraRadera
  2. Hej Curre - hösten -14 till våren -15 gick Eu rätt upp medan US gick sidledes. Nu har US gjort nya ATH dag efter dag medan DAX och OMX30 tydligt är i S4 rekyl, nu är också Stock nere på låga nivåer på vecka, som inte är ett krav, så ja läge att ladda bössan för BULL.
    USD har fallit kraftigt så ser divergensen mellan US och EU mer som valutadrivet, denna gång, USD borde köra en rekyl upp snart, trots att den ligger i BEAR.

    Så med Elliott's rek att inte korrelera för mycket, då varje objekt primärt går i sin cykel/våg sekvens, så fokuserar jag med på DAX OMX30 nu för en S4:a
    /roasan

    SvaraRadera
  3. Ok, Tack! Så förmodligen går vi lite starkare än US en tid framöver och det blir ingen större sättning over there medans vi bildar högre bottnar och US lägre eller konsoliderar ett tag. Curre

    SvaraRadera