torsdag 2 augusti 2018

OMX30 - inför torsdag

OMX30 upp mot 1622, vilket får anses vara i området för det övre målet för nedan räkning och därmed en intressant nivå för en eventuell vändning, dock oförändrat med att en vändningsinformation inte har skett än och möjligheten/risken fortsatt finns för en högre rekyl upp.

DAX har nu en negativ divergens på dygn och ska den exekveras så ska vi få en vändning ner nu.

Kanske mer intressant är att S&P500 nu var uppe till mindre än 1% från nya ATH och ett avgörande läge för US index räkning de kommande dagarna.

Nasdag har en fullbordad sekvens till en möjlig C-3:a och kämpar med att fortsätta sin BULL trend - sker en lägre topp nu och därefter en vändning ner, så exekverar den en vändningsformation i det korta och möjligen på medellång sikt.

SenSex ligger nära sin nivå för brott upp över 38000 nivån - sker det ökar sannolikheten för en fortsättning av denna BULL trend in i 2019, sker en vändning ner ökar sannolikheten för nedan räkning.

HangSeng verkar ha en sväng ner kvar till sitt primärvågs A innan rekyl upp och därefter fortsatt nedgång.

Med andra ord vi närmar oss ett avgörande för en mer objektiv tolkning om denna BULL trend sedan 2008/2009 ska få en lite större rekyl om 20-40% eller om BULL trenden ska fortsätta in i 2019, innan denna rekyl sker.

Lycka till, 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar