lördag 22 juli 2017

OMX30 inför veckan

5 kommentarer:

  1. Trevligt att du är tebax :-) jag tror att NIKKEI är på nedgång. Du har ju själv visat en graf för NIKKEI där indexet ska ner -72%.

    Sedan följer börserna i väst efter och jag tror att råvarukomplexet är på uppgång.

    Jag hoppas på en råvaruupdatering imorgon ;-)

    SvaraRadera
  2. Återigen tack Roasan. Spännande fas försöka tima.
    /Johan

    SvaraRadera
  3. Glad semester Roasan.

    Om jag tänker bort EW och tittar grafer så ser månadsgrafen på OMX rätt hemsk ut just nu. Kanelen är helbruten sedan midsommar förra året och så länge månaden inte hinner reparera sig fram till månadsskiftet så ser det nästan ut som om hela uppgångsfasen ska korrigera sig.

    Sedan kanske man inte ska dra allt för stora växlar av OMX som är lite av ett "skvalpindex" 🤔

    SvaraRadera
  4. Detsamma Adams - jepp OMX30 är i slutfasen mot en större topp (C - 3 eller P1:a) så det ska se lite "hemskt ut" ;-) - dessutom har flera tunga gått in i BEAR som det ser ut, Finans PI möjlig C - 3 topp och neg. reaktioner på många rapporter....dock är jag inne på en sväng upp till för DAX och OMX30....så länge 1476 håller
    $ i BEAR nu så tungt för Europa på mellan lång sikt. /roasan

    SvaraRadera
  5. DAX ser riktigt bulligt ut, det håller jag med om. Faktum är att DAX varit bulligare än OMX sedan nedgångsfasen med början 15. När DAX gjorde högre low och OMX lägre low vid Brexit. Jag "tror" själv på en sista våg upp för OMX/DAX men om inte OMX tar nytt ATH lutar jag åt en ABC med en irreguljär B våg som Brexit Low. Hoppas inte det dock :) då det torde innebära någon sorts enskild kris för Sverige typ fastighetskrash om OMX ska ner ensam medans Daxen ligger kvar i Bull.

    Den som lever får se! ;)

    Fortsatt trevlig semester!

    SvaraRadera