tisdag 29 augusti 2017

OMX30 - inför onsdag

OMX30 fortsätter att sub indela sig neråt i sekundärtrenden - DAX börjar komma ner till ideal nivå för en sekundärtrends 4:a.

Lycka till,



2 kommentarer:

  1. Hej Roasan.
    Min känsla och vad jag föredrar är en kraftig vändning vid större bottnar . Att det öppnar - 0,5 till - 1,5% och sedan kommer köparna in och dagen slutar på plus för att inte på väldigt lång tid återse bottennivåerna. Igår vände ju US på direkten och terminernas dags lägsta blev aldrig testade och idag fortsätter det lite trevande upp. US uppfyllde mitt önskemål med DAX och OMX känns väldigt trevande. Har du någon statistik eller praxis för hur 4:or brukar bete sig. Det värsta för en trader är ju omvänd pyspunka att det segar sig sakta uppåt dag för dag sas. Mvh Curre

    SvaraRadera
  2. Hej Curre - vanligtvis är vändningen tydlig, med som du säger en spik, men i vart fall en impuls rörelse, efter högre botten, en lika tydlig 3:a osv. Dock kan b-vågor i rekylerna vara lite luriga, därför går jag på högre topp också, nu för OMX30 i det korta över 1550, så ökar sannolikheten och sen 1580 bekräftas den.....tycker inte riktigt jag sett det än, OMX30 försöker, men DAX ser ut att ha mer kvar ner, men kan ändras snabbt :-)

    SvaraRadera