måndag 19 augusti 2019

OMX30 - inför tisdag

Ser impulsivt ut, men behöver dock göra högre  botten och helst passera 1550, innan lite högre sannolikhet för P2 inne.

Lycka till,


2 kommentarer:

  1. Tack, Har en fråga ang. Swedbank.

    Nu när Swedbank gjort en lägre botten och befinner sig mellan fib 50 och 61,8 för en C2:a är det helt klart lägligt att börja skala in sig. Tradingmässigt, vart brukar du sätta dina stoppar vid en "inskalning" då i det här fallet man nu inte agerar utifrån en vändningsformationer/impuls rörelse.

    tack på förhand.



    SvaraRadera
  2. Om man inte har tålamod på att vänta på en vändningsformation för första delen i en inskalning, så bör man i vart fall ha tålamod att gå in på "fullbordad vågrörelse" - alltså i detta fall är min tolkning att Swebank är i våg 4 av 5 i avslutande C:et och mellan fib 50 och fib 61,8, då kan man ta första delen i inskalning vid brott ner av 3: e vågen (120) och måtta in 5 =1 vilket ger ung. 110 nivån

    Får vi en vändning runt 110 i det korta kan man gå in - fortsätter den dock och sub indelar sig ner, alltså ger 7 vågor eller fler ner så går man ur direkt, då allt kan gå till noll. I detta fallet låt oss säga att Swebank går ner till 110 och du har där räknat in 5 vågor i avslutande C, om den sen går upp till ex. 120 för att sen bryta 110 ner så är det inte 5 vågor utan 7 då går man ur.

    Om Swebank istället går upp nu från 120 botten och gör en vändningsformation så skalar man in sig där istället, lite högre upp men då är den avslutande rörelsen ner mot C2, inte en 3-3-5 utan 3-3-3 och då bör man agera på det.

    Genom att sätta upp de olika alternativen för Swebank i detta fall och konsekvent gå ur/alt minska om våg räkningen inte stämmer, så har man ett mycket bra R/R. /roasan

    SvaraRadera