lördag 26 januari 2019

OMX30 inför veckan

4 kommentarer:

  1. Du levererar veckans höjdpunkt på ett formidabelt sätt i vanlig ordning. Är väldigt imponerad över hur du arbetar med hela världsmarknaden, sätter ihop index för sektorer och jämför allt sinsemellan för att hitta de mest sannolika framtida scenarierna. Det är väldigt inspirerande och lärorikt att se hur du jobbar.

    Min tolkning ur ett lite större perspektiv är att USA-börserna ska ner en bra bit till, runt 20-25 % från dagens kurs. Anledningen som jag ser det är kraften i rekylen. MacD på måndasnivå ser också identisk ut med den för IT-kraschen 2000. För att kunna skönja en vändning vill jag se en successiv inbromsning i rekylerna med lägre hastighet och volym. Om B-vågen slutförs runt dagens kurs får vi en 1:1 relation mellan A och C ner till fib 38,2 (5500 för S&P500).

    För OMXS30 i det korta kan B-vågen vara klar nu då c-vågen i den sista zigzagen gjort 61,8 samt stoppats vid en fib-kanalslinje (som för övrigt konvergerar med 2 andra fib-kanalslinjer runt detta område). Kursen ligger även i taket av en potentiell kanal. Den kan också gå vidare upp mot 1522 som blir taket i den stigande kilen samt 1:1 relation för den sista zigzagen. Jag tror nog mest på att den ska ner och täppa till gapet mellan 1490-95 för att sedan göra sista 5e vågen upp till runt 1522.

    OMXS30: https://invst.ly/9w0fc

    Mvh

    SvaraRadera
  2. Stort tack Roasan och trevlig helg!
    Mvh

    SvaraRadera
  3. Hej Roasan. Tack för allt du delger oss!!. .. Om man tittar på Industrialsindex så har vi haft en uppgång och den bör gå ner till ca 1400 samtidigt med Omx till ca1350. Frågan är SSAB B, den vände upp vid 24 kr, borde gå ner under 23 kr.Har du 23 kr som våg 2 eller du har ,som jag, att vi ska ner under 24 kr samtidigt med OMX och Industriaindex ? Tack kungen av vågor( som en annan döpt dig)!!!!

    SvaraRadera