måndag 6 juli 2015

OMX30 - inför tisdag


8 kommentarer:

  1. En helt annan fråga: Brent

    Den har ju gått ner rätt bra idag under 58,82. Du såg helst att den skulle studsa på kanalgolvet i helgens video. Vart exakt har du kanalgolvet? Får inte till det ordentligt på den charten jag tittar på (när jag försökt dra kanalen). Antar att du tittar på ett vändningsbeteende som vanligt för att få en bekräftelse på att den vänder upp istället för att fortsätta neråt. Stochen är ju bra nere på dag, och vecka ligger ju även den "rätt lågt" kring 20.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej - kör en uppdatering på Brenten/roasan

      Radera
    2. kanalen drar jag från botten 1999, den bör vara stark som motstånd.

      Radera
  2. Du nämnde även att stochen på dag kunde ligga å "studsa/guppa" lite lågt nertryckt. Verkar som om detta kan bli fallet då (vad jag kan se) så har den ju redan studsat en gång. Tänker vidare att FiB 50 från botten (47,68) och högsta 70,36 är ju cirka 59. 61,8 = 57,58. Tror du även att veckostochen måste ner helt i botten innan vändning?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helst bör Stoch ned på vecko basis, mot 20, men kan fortsätta ned medan priset stabiliseras, skulle vilja se en sväng ned till i det korta för ett idealiskt läge. /roasan

      Radera
  3. Fortsättning på brenten!

    Vad tror du? Är det fortsatt bear eller kan det avgöras imorgon beroende på vad som händer med Iran-dealen? Ser inte särskilt bullish ut just nu sett till siffrorna men också sett till Grekland, Iran och Kina. Skulle uppskatta en 'inför resten av veckan' hehe :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bearish - men stigande - kär en uppdatering av min tolkning/roasan

      Radera
    2. Följer inte fundamenta så mycke - men Kina påverkar alla råvaror, minskar efterfrågan så fortsätter deras BEAR trender./roasan

      Radera