tisdag 23 februari 2016

OMX30 - inför onsdag


1 kommentar:

  1. Hej Roasan!

    Tack för svar tidigare, hamnade i den prekära situationen att jag vart så upptagen att jag ej hunnit svara så jag fortsätter svaret i dagens inlägg.

    Jo, det var det jag var lite nyfiken på, om du utgick från att trenden fick uppvärderas så fort vi tog ut tidigare uppgång i punkter. Även att när vi närmar oss tidigare rekylstorlek och när vi har denna underliggande styrka som vi sett så är det troligare att börja spekulera i det större alternativet med kortare rekylen än idealnivåerna.

    Det som ger stöd åt teorin om 1480 för primär b av rekylen från apr 2015 är alternativet med att oljan ska fullfölja sin rörelse upp mot C=A samt tidigare rekylstorlekstak dvs upp mot 40$

    Det som talar emot teorin om 1480 och istället talar för att vi redan sett toppen är ju självklart att oljan bryter ned under senaste botten runt 29.9 för att sedan bryta ner under 27$.

    Att vi skulle se fortsatt stigande börser med fallande oljepris känns i denna fas helt utesluten. Spännande nu att se om vi kan bryta ned under uttänkta tartiär b vid 1350, nå ned mot fib 50 och få en lite mer tydlig a b c uppåt / bryta ned i oljans riktning under 1247 eller om vi fortsätta den raka diagonalen upp mot målet.

    Nya tag imorgon :-)

    SvaraRadera