onsdag 17 februari 2016

OMX30 - inför torsdag

Den relativt kraftiga rörelsen upp, som jag räknar med är en rekyl, kan innebära att det är en rekyl i en högre trend än min räkning. Håller dock min tolkning med målet om en sekundärtrends b, i området runt 1400, med minut trends utvecklingen ser en högre nivå inte omöjlig ut. Minut c = a runt 1420-1425.

Lycka till,


5 kommentarer:

  1. Hej Roasan. Intressant syn på Omx30. Stört mig på att det inte blivit någon riktigt harmonisk minutrörelse, det var ju nära en rörelse ned mot mer ideala 1300 men det uteblev. Vad tror du om en fullföljd rörelse upp mot fib 50 av större primär b mot botten dvs ca 1392 för en tartiär a, söka tartiär b och sedan mäta ut C=A för sekundär b över 1400?

    Sedan funderar jag över oljan, om den gjort en sekundär b vid förra botten, ett tartiär a vid 36$, rekyl till strax under 30 för tartiär b och nu upp för ett sista C=A till ca 40.4 . I denna fas skulle en minut a kunna varit aktuell vid 35.6, rekyl ned mot 31.8 och att vi nu passerar a för att köra minut c i tartiär c i sekundär b.

    Denna rörelse är i så fall lägre (ca 50%) än den förra rekylen (ca 55%) mellan 47$-70$ och att vi sedan fullföljer en kraftig sekundär c ned mot 20-25$ nivån vilket borde elda på teorin om att vi skall ner mot 1000-nivån på omx30 i första hand efter denna rekylfas.

    Hoppas du vill ge din syn på saken :)

    Vänligen

    SvaraRadera
  2. Hej Jorkild - För OMX30 så kan det mycket väl vara så - dock kan den också rusa rakare mot målet för S-b, det du stör dig på tyder på en mer rak rörelse, men räknar med det du är inne på som huvudalternativ.
    Brent - hänger inte helt med på din räkning, men står nu och väger om den ska göra en flat för vidare nedgång mot 20 eller om den ska klippa upp - jag håller fortsatt för en flat och vidare nedgång som huvudalternativ. /roasan

    SvaraRadera
  3. Hej och tack för svar.

    Förstår om det blev krångligt :-) kort och gott menade jag om vi nu bygger upp en a-c rörelse på brent från 27$ upp mot 40.5$ och sedan påbörjar en sista resa ned med röd b till c mot 20$ nivån och att det sammanfaller med våran röda b till c våg ned mot i första hand 1000- nivån på omx.

    Hade varit lättare att förmedla det i en bild :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej - Bilder gör det lättare - ja för Brent söker jag en flat i rekylen upp för vidare nedgång. /roasan

      Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera