fredag 15 juli 2016

S&P500 - inför fredag


3 kommentarer:

 1. Hej roasan,
  Jag är lite förvirrad f.n. Gäller det här fortfarande:

  "US går bra fundamentalt nu - med FED som inte höjer räntan, fast de logiskt borde såklart - det ger en mycket stark BEAR marknad rally för US index - men allt som går upp med konstlade medel ska ner....kan bli en riktig smäll ala -29 - men just nu ser det ut som vidare upp, så allt handlar om tids horisonten man tradar för. Bara att surfa på vågorna :-) - när NAsdaq gjort en ev. 5:e våg är det läge att spetsa öronen ordentligt, är Kina då ockdå uppe på nivåer av fib50 eller lite högre så har vi ett historiskt läge - där är vi inte än enligt mig, US B-våg kan gå högt, särskilt om Fed kommer på att Brexit är en risk och därför drar igång nytt QE..... /roasan"

  eller har vi bytt till ett renodlat BULLish scenario iom. att vi har bytt fas från deflation till tillväxt med låg inflation?

  SvaraRadera
 2. Hej Solsson - min tolkning är att OMX30 och de flesta andra börser är i BEAR, men byte a fundamental cykel kamn i första hand påverka råvarorna - dock ska såklart världens börser också påverkas, men det kan dröja. /roasan

  SvaraRadera