torsdag 4 april 2019

OMX30 - inför fredag


7 kommentarer:

  1. Det känns som att vi inte borde se någon direkt nedgång fram till rapporterna om 20 dagar, snarare vidare uppgångar. USA-börserna i stigande kil:
    https://invst.ly/agqf3

    Gummisnodden är hårt spänd på uppsidan nu i många index, inte mycket som krävs för att trigga igång rekylen som alla väntar på.

    SvaraRadera
  2. Någon annan ville ha din syn på fingerprint. Personligen ser jag en bra ingångsnivå här i fing. RSI översåld och stoch översåld i daily.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen bra signal för ett BULL case på lång och medel långt sikt att 13 nivån bröts ner, i ett tänkt BULL case på medel/lång sikt ska 13 nivån från 6 sept förra året vara en tänkt 1:a och hålla för denna nedgång, när den bröts eliminerades det alternativet, på kort sikt kan den såklart ge en uppgång, följer inte FB så andra alt. kan såklart finnas, men för det mest uppenbara ser det fortsatt BEARish ut. /roasan

      Radera
  3. Jag är inte "Unoknown" som skrivit väldigt kritiskt tydligen blir alla Unknown som inte är registrerade på blogspot, ha det bra Roasan.

    Jag kan förstå vissas skepcisim, men elliot wave ger ju inte 100% facit men ger en karta för framtida troliga rörelser och därmed bättre chans till att satsa rätt för hur marknaden kommer agera. Man får bättre odds för sina trades.

    Tack roasan för det nästan ideella arbete du utför. Antar du får lite ersättning från youtube då vi numera är en ansenlig summa personer som tittar på dina analyser.

    Ha det bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Incitamentet för de flesta traders som delar med sig av sin analys är ju att själva skapa en rörelse genom att ha många följare som efterapar. Nu säger jag inte att det är så för Roasan men grundregeln inget är gratis brukar oftast stämma.

      Radera
  4. Roasan är kung!, tack för allt!.

    SvaraRadera