onsdag 3 april 2019

OMX30 - inför torsdag


21 kommentarer:

  1. Så mycket fel som du haft Rosan, jag undrar vad du gör egentligen, du vänder happan efter vinden. Dessutom så om du har så mycket fel nu då varför skulle c vågen ens ha varit inne? Du kan ha beräknat fel.

    Enligt mina beräkningar är ekonomin helt körd, något spännande kommer inträffa snart som blir synligt på graferna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera

    2. Fruktansvärt otacksam kommentar. Din bitterhet lyser igenom. Försök stå på egna ben istället, bidra med något eget istället för att kritisera. Ingen som tvingar dig att vara här.

      Stort tack för att du delar Roasan! Du har under de många åren lärt mig mycket om EWT. Mycket tacksam!

      Radera
    3. Det handlar inte om rätt och fel. Det handlar om alternativ som kan spelas ut.
      Det hade du förstått om du lyssnat på skribentens videoklipp.

      Fantastiskt kunnig. Mycket tacksam Roasan.
      En höjdpunkt i veckan!

      Radera
    4. Hej Unknown - Utgångspunkten är att vi är en långsiktig BULL trend med mål 2300 för OMX30 in i mitten på 2020 talet. Fundamentalt bygger det på att vi nu är i en tillväxtfas med låg inflation, vilket jag tycker bekräftas dag för dag och särskilt med FED senaste uttalande, historiskt har det givit mycket stora uppgångar på börsen, DowJones från 1000 till 10000 nivån som exempel. På mellan lång och kort sikt finns det såklart ett antal alternativ på rörelsemönster där kan EWT vara till hjälp, men EWT passar inte alla, viktigt att man kör på en modell som passar ens egna egenskaper och sinne som trader.
      Att ekonomin skulle vara körd i botten förstår jag inte, men kör på det som dina analyser visar såklart.
      När man som investerare eller trader kommit över behovet av att ha rätt eller fel, så har man mognat och kan prestera bra mycket bättre - att vända kappan efter vinden är en dygd i trading. /roasan

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Instämmer med föregående skribent.

    SvaraRadera
  4. Otroligt att det kan få finnas sådana "nättroll" som anonymt skriver på det sättet.
    Dessutom som har "mage" påstå att själv gör det så mycket bättre utan att lämna några som helst belägg eller andra uppgifter kring det.

    SvaraRadera
  5. Tack Roasan. Uppskattar dina uppdateringar.

    SvaraRadera
  6. Varför går man in i någon annans blogg och kommenterar något man inte håller med om????!!!!....i min värld är en sådan person mycket lämplig som försökskanin för avancerad hjärnforskning, så sök dig vidare!

    TACK Roasan för allt du gör !

    SvaraRadera
  7. Hej Roasan, nu när Daxen har passerat den gamla toppen på 11822 så borde detta innebära en ny bull trend med 5 vågor upp, eller? Detta borde innebära att OMX kommer fortsätta uppåt en tid? Tack för din hjälp. Mvh

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej IDStyle - BULL alternativet för DAX är en 1-2, 1-2 sedan december botten, i så fall ska den dra iväg ordentligt nu med en 3:e våg i den 3:e. Tvekar den och om den bryter ner 11356, är det mer troligt en överlappande rörelse sedan dec botten och en B-våg, med det fortsatt BEAR, den har nu kommit upp till fib50 utifrån BEAR scenariot. /roasan

      Radera
  8. Inget är 100%. Kul att okänd tror stt man mha Eliots vågteori kan förutse att ”ekonomin helt körd”.
    Tack för jobbet du gör Roassn.

    SvaraRadera
  9. Roasan. För vissa tycks det vara svårt att begripa det du för, ser alternativ och justerar efter utfall. Stämmer in i att du gör ett toppenjobb för oss alla läsare/tittare. Tacksam så länge du delger oss dina rankar. Det är mycket lärorikt. Tummen tupp hela dagen!

    SvaraRadera
  10. Tack Roasan, Keep up the good work!

    SvaraRadera
  11. Roasan. Instämmer helt och hållet med Guldkalven. Tack för dina analyser!

    SvaraRadera
  12. Vill också passa på att tacka för dina analyser, de är väldigt lärorika!

    SvaraRadera
  13. Unknown återigen:

    Sedan Januari har Rosan påstått at vi ska NER, det är hela 4 MÅNADER, det är inte så man investerar. Stå på egna ben? Om jag inte hade gjort det hade jag inte ens haft en dator att skriva från om jag följt Rosans råd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur du handlar är DITT ansvar. Ingen vet hur marknaden kommer gå men Roasan presenterar tänkbara alternativ. Otroligt bra analyser, sen är det upp till var och en att göra sin egen analys och handla enligt bestämd risknivå.

      Tack Roasan för dina analyser.

      Radera
  14. Jag har följt Roasan sen 2015. Tror inte jag skrivit en rad här dock då jag inte har så mycket att tillägga utan bara är tacksam för all info och guidning.
    Till Roasan: Stort tack för dina analyser och att du vill dela med dig. Tack vare dig hör jag till de 8-10% av hobbytraders som inte förlorar pengar på börsen.

    SvaraRadera