fredag 15 mars 2013

$ och råvaror - inför veckan

$ och råvarorna jag bevakar fortsätter i sina trender, det vill säga BULL för dollar och BEAR för råvarorna. 10 års räntan fortsätter också sin BULL trend.

Därmed är analysen intakt från förra helgens analys, med tesen att räntorna och dollarn har vänt upp utifrån ett längre tidscykel perspektiv samt att råvarorna har vänt ned efter sina ca: 10 års upptrender.

10-års räntan - vände upp innan 1,61 i sin korta rekyl och därmed forsätter trenden med mer långsiktigt stigande räntor.

USD/SEK - skapar just nu en bottenformation enligt min tolkning med en i-ii - i-ii rörelse, vill se brott upp av 6,49 som bekräftelse på fortsatt BULL trend. Finns såklart en risk att USD/SEK våg utformningen blir mer platt jämfört med dollarna, då det för närvarande är två starka valutor i valutaparet.

GULD och SILVER - För guld kan ett första ben ned ha kommit in, men på micro nivå skulle jag vilja se en sväng ned till för att vara riktigt säker att en större rörelse upp kan ske, i det jag trots allt räknar som en rekyl för fortsatt nedgång därefter.

BRENT och KOPPAR - fortsätter ned enligt förväntan.


Lycka till,









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar