onsdag 5 december 2018

OMX30 - inför torsdag

OMX30 impulserar ner "so far" från 1544 toppen och ser dessutom ut att kunna sub indela sig i denna initiala impuls. Därmed klar övervikt för alternativet med en lite rappare nedgångsfas redan under dec/jan mot större C.

Lycka till,


8 kommentarer:

  1. Hej Roasan...Har du fått mitt mail?..skickade till roasan12@hotmail.se.

    SvaraRadera
  2. Tjena Roasan. Tack återigen för dina tankar och analyser. Har en fråga kring Daxen. Undrar om du lägger någon vikt vid att om man fibar primärvågs-3an så går 4an sen ända ner till fib 50? Skulle C-4 uppföra sig likadant nu, alltså gå ner till fib 50 av C-3 så får vi en nedgång till 8600-8700. Vilket ju dessutom är vid den nivån där primärvågs-4an bottnade i februari 2016.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej - Elliott pratade mycket om repetetiva mönster, så klart möjligt. Skulle dock fib50 brytas ner så har vi nog en annan räkning. Personligen ser jag fib50 som MAX i denna nedgång, bryts den bör man kika på alternativ. Så mellan fib50 - och fib 38 bör man vara alert. /roasan

      Radera
  3. Hej Roasan, vad tror du om Dax i det korta? Fortfarande positiv divergens på dygn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. jo, men den verkar vilja ta 10000 nu, den kan såklart byta mönster till en a-b-c rörelse även i det korta innan det sker, ska kika mer på DAX till helgen./roasan

      Radera
  4. Ditt tålamod under 2018 är beundransvärt. Din övertygelse var vi befinner oss och vad som väntar är otroligt imponerande. Du är verkligen en vågmästare.

    SvaraRadera
  5. EW när det stämmer är lite imponerande, håller nerverna i styr :-)/roasan

    SvaraRadera