måndag 2 april 2012

$ och råvaror

USD/SEK rör sig fortsatt i triangeln och ett utbrott måste komma inom de närmast dagarna, jag har den 9 April som reaktionsdag men då det är en del röda dgr nu så kan det likväl ske i veckan.
Jag räknar ett utbrott ner under 6,53 som en bekräftelse på en nedtrend, då mer ska komma på nersidan efter de naturliga rekylerna och vv. med ett utbrott upp ur 6,85. Är fortsatt neutral till $ och avvaktar utbrottet utan att tro så mycket.


Koppar och Guld ser ut att ha bottnat ur i sin rekyl, tar bort ? och ritar in det i charten, bekräftelse för Guld vid brott upp av 1700, eller om man ska vara petig, MA50 (idag 1706). För koppar ser triangeln mellan våg 3 och 4 ut att vara klar och det finns inte mycket kvar i den innan ett utbrott måste ske, räknar in a-e i triangeln som är mellan våg 3 och 4, därmed ska koppar få fem vågor upp för att fullfölja denna fösta våg i primärtrenden upp.




Brent verkar inte riktigt klar med sin rekyl för våg 2, är inte riktigt nere vid fib nivåerna och vågorna går att få ihop till a och b, därmed är det att vänta in c med fem mindre vågor ner.


Lycka till,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar