lördag 7 april 2012

OMX30 - läget topp aktier

Efter veckans nedgång har fördelningen mellan BULL och BEAR förändrats till BEAR's fördel, men trots det har jag fler aktier i BULL, men samtliga nu med minus tecken.

BEAR:
Eric och Astra ligger kvar. Eric nu med 5 vågor i sekundärtrenden, Eric bröt dessutom 67,50 ned (topp våg 1) vilket bekräftade att denna fas är över. Det intressant är såklart var denna negång landar och om Eric skapar en rekyl A-C eller en Impulsvåg 1-5. Troligt är att 10-års linjen utmanas igen, 59-60, och där ska det avgöras.

Nya i gruppen är Telia, Sandvik och Nordea. Telia och Nordea gick under MA200. Sandvik är fortsatt över MA200, men gick under toppen från den 28:e Oct och stängde under. Vilket gör att den toppen inte kan vara våg 1, därmed tolkar jag den som a och Sandvik får tillhöra BEAR gruppen tills motsatsen är bevisad.






BEAR - :

Har kvar ABB i denna grupp då den inte brutit 130. Men har ändrat vågrörelserna till en BEAR räkning, avvaktar brott av 130 innan den hamnar i BEAR gruppen.




BULL - :

SKF, Atals Copco, Boliden, SHB, SEK, Volvo, Investor samt HM i Bull minus nu. Investor Volvo och HM ner från BULL. Flertalet ligger dock på gränsen att slå över till BEAR och tydliga uppgångar behövs från dessa nivåer för att BULL ska kunna behållas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar