lördag 21 april 2012

OMX30 - läget topp aktier inför vecka 17

Stark vecka för tjurarna, med några oväntade rörelser. Tjurarna tog igen lite från förra veckan, med min tolkning är det nu helt lika mellan tjurar och björnar 7-7 inför veckan.
Dock klev några tjurar fram med plus i kanten (Atlas och SKF). Verkstad gick bra medan övriga tvekar.

Bear:

Eric, Telia, Nordea kvar i BEAR.



BEAR -:

SEB och Volvo kvar. Sandvik kom starkt från BEAR. Investor som startade sin nedgång sent fortsätter svagt och hamnar nu i BEAR -.




BULL -:

Boliden, SHB och H&M kvar. Oväntat "besök" i form av Astra, som klev över både MA50 och MA200, men slog dock inte ut pot. våg 1 botten ner, så får bli ett minus tecken i BULL. Avvaktar någon dag innan stora trumman slås för Astra, för att se om det var ett tillfälligt ryck.

BULL:

Tre nya som visar fin styrka och tydliga fina vågrörelser utan tvekan. Visar klart att de vill upp i en BULL trend mot nya 2 års högsta.

Atlas Copco var nere hela vägen till den kritiska nivån 134 (toppen från 28:e Oct) gjort en perfekt vändning och fick ny kraft efter det, har i det korta tidsperspektivet en högre botten och som det ser ut nu har Atlas inlett en impulsvåg mot 180.

SKF, bottnade ur med lite mer marginal mot höst toppen och vände något över MA200. Har inlett en liknande rörelse som Atlas upp.

ABB, tvingade sig upp över MA50, men inte den fallande takkanalen, brott av 140 upp, ger samma starka signal som de övriga två.




Lycka till,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar