lördag 20 juni 2015

$ och råvaror inför veckan

Fick inte med mig alla prylar får köra text varianten. Fortsatt trevlig helg/roasan


Brent – rör sig fortsatt i intervallet mellan 69 – 61, så länge 60 nivån håller mot brott ned så kvarstår ? för en eventuell våg 3 eller ett c.  Stoch är fallande på dygns och vecko nivå, vilket gör en övervikt för en a-b-c räkning, men ingen bekräftelse än.

 


Koppar – fortsätter att röra sig som förväntat i sin BEAR cykel, söker en primärvågs A när väl botten från slutet av januari bryts ned.

 


GULD och Silver – rör sig också som förväntat, där botten från början av November 2014 behöver brytas ned för att bekräfta min tolkning, när och om det sker, räknar jag med att Primär vågs A är inne med en lite större rekyl upp till primärvågs B, innan ett avslutande ben ned ska avsluta denna BEAR cykel
 

 

USD/SEK – har gjort en lägre botten, jämfört med sekundärtrends a och fortsätter att ”tugga på” mot målet runt fib50, i första hand. Ser ut att ha gjort en 1-2 i ett avslutande ben ned och är, om möjligt, i en 3:a av den 3:e vågen. Stoch nedtryckt på både dygn och vecka, kan inte vara lång tid kvar innan en vändning upp.
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar